Squeed so far

Squeed so far
april 18, 2011 Ola Klasson

Squeed har haft en fantastisk tillväxt under sina (snart) 300 första dagar. Vi startade den 17 augusti med 5 målmedvetna personer och har, när vi går in i sommarperioden, vuxit med 24 talangfulla medarbetare. Det är lätt att fastna i siffror när man talar om tillväxt hos nystartare, men vi väljer att se upp från siffrorna och känna en stor glädje och ödmjukhet inför det fantastiska gäng som samlats under vårt varumärke.
Vi tror att en starkt bidragande orsak till vår framgång är att vi har en tydlig idé om företagets värdegrund och en aldrig sinande passion för vår verksamhet. Vi älskar vårt arbete och det märks i det vi gör.

Det ligger inte i vår natur att stanna upp och vara nöjda, resan fortsätter och vi försöker hela tiden att bli bättre på det vi gör. Det är mycket det som Squeed handlar om, att alltid sträva efter att bli bättre. Någon sa att ”Det som inte är i utveckling, det är i själva verket under avveckling”.

En stor utmaning för Squeed är att kombinera expertkonsulting hos våra kunder med en viktig intern drivkraft att utveckla vår innovationskraft. Det finns en otrolig potential och innovationskraft hos våra Squeeders som vi försöker ta tillvara i våra interna projekt.

Utöver vårt arbete med att injicera energi och kompetens hos våra kunder, så har vi fortsatt att arbeta aktivt i communityn kring mjukvaruutveckling . Squeeders är aktiva talare i såväl internationella konferenser som i de lokalt arrangerade eventen i Göteborg. Inte sällan står vi som arrangörer.

Parallellt med utvecklingen i Göteborg så jobbar vi med att hitta entrepenörer i Malmö och Stockholms området som är lämpliga samarbetspartners för att starta cellbolag i de regionerna. Det är en hög prioritet för oss att göra denna etablering, men vi skyndar långsamt eftersom det är oerhört viktigt att hitta rätt personer för detta.

Achieve the amazing – Squeed.

0 Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.