Tidshorisont för NFC

Tidshorisont för NFC
oktober 3, 2011 squeedconfig
Jag tror (i Sverige) …
  1. att majoriteten av mobiltelefoner har NFC om 3 år.
  2. att efter ytterligare 2 år kan man avsluta ett köp med NFC i hälften av Nordstans butiker.
  3. att efter ytterligare 4 år är NFC vanligare än korttransaktioner.

Enligt PayPal har jag fel, enligt MasterCard kan jag ha rätt. TechCrunch sammanfattar läget.

Alternate NFC Logotype

Alternativ NFC-logga

(Min senaste fem-årsgissning var vid julbordet 2001 – då gissade jag att Linux som alternativ på skrivbordet skulle vara minst lika lättanvänt, -installerat och -användt som Windows. Julen 2006 fanns Ubuntu 06.10. 2007 tror jag NetworkManager kom in och först då var det väl egentligen i samma liga.)

0 Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.