@JFokus: Tackling Android fragmentation av Glenn Bech

@JFokus: Tackling Android fragmentation av Glenn Bech
februari 15, 2012 Rikard Thulin

Glenn Bech höll en väldigt bra presentation på JFokus om hur man hanterar problem som skärm storlek och OS version. Ett av problemen är att gamla telefoner inte uppgraderas till nya versioner av OS:et. Idag använder flest telefoner version 2.3  av Android (v2.2 20%). Detta kan jämföras med iOS där 66% använder iOS 5+. Men frågan är om et är ett problem för konsumenterna? Troligtvis inte. Men för vem är det ett problem? Naturligtvis för oss utvecklare. Vi måste veta hur många telefoner som finns körande på dom olika versionerna så att vi tex kan använda version av Androids api:er.

0 Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.