Agenda för nforum den 7:e februari

Agenda för nforum den 7:e februari
januari 28, 2013 Rikard Thulin

Den 7 Feb är det dags igen. Denna gång våra MVP (Microsoft Most Valuable Professional) Trioler från Göteborg. Anmälan dig här.

17:00 Macka & mingel

17:30 Intro

17:35 Windows 8 + Node.js = true?
Microsoft har lanserat en tjänst som heter Mobile Services i Azure. Mobile Services skall hjälpa app-utvecklare att komma igång med en backend snabbt och enkelt. Vi tar en titt på hur man kommer igång och vad man kan göra. Kan hända att vi springer på lite javascript också!
Anders Bratland – Bratland Consulting AB

18:25 Paus

18:35 Continuous Delivery med TFS Service och Azure
Att leverera oftare skapar förtroende mot beställare och marknaden, det blir viktigare och viktigare att snabbt kunna leverera nya features och få snabbare processer kring “deployment”. Fredrik Normén kommer att visa hur ni kan använda Microsoft Team Foundation Service och Microsoft Azure för att kunna göra en ”Continuous Delivery”.
Fredrik Normén – Squeed

19:15 Paus

19:45 Compilation as a Service
”Vi går mot en ny era där fler och fler vill kunna erbjuda möjligheten att bygga ut system med widgets och plugins. Genom att utnyttja Compilation as a Service kan man göra det enklare för alla parter att skapa plugins som t.ex. aktiveras vid vissa händelser i en applikation.”

Roslyn exponerar C# och VB.NET kompilatorn och vi kan utnyttja detta för att genomföra just ovanstående. Kom och lyssna på mig för att få en introduktion till vad just Roslyn är och hur vi kan utnyttja Compiler as a Service för att möjliggöra plugins i framtida applikationer.”
Filip Ekberg – Star Republic

20:30 Öl, mingel och datasnack för de som vill på The Bishops Arms, Järntorget 6

0 Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.