Continuous Delivery

Continuous Delivery
april 11, 2013 Fredrik Normén

Fredrik Normén på Squeed kommer den 30:e April att prata om Continuous Delivery och hans erfarenheter kring området i det projekt han sitter i just nu för ett finansbolag. Ni kommer att få grundläggande förståelse kring begreppet Continuous Delivery, samt hur Fredrik och hans team har valt att lösa vissa problem i sitt utvecklingsteam, allt från process, källkodshantering, branchning, automatisering etc,  detta med hjälp av Microsoft Team Foundation Server 2012 och NuGet samt andra verktyg och hack!

Detta är ett event via Swenug som sponsras av Squeed AB.

Anmäl er här:

http://www.swenug.se/events/gbg-continuous-delivery

0 Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.