Jag kan bara bli sämre om jag inte själv gör något åt det!

Jag kan bara bli sämre om jag inte själv gör något åt det!
augusti 25, 2013 Fredrik Normén

Världen förändras, marknaden förändras, tekniken förändras och evolution har sin gång. Våra systrar och bröder förändras, lika så måste vi. Om vi inte följer med den utveckling som sker så kan vi bara bli sämre. Inom IT så ändras tekniken och sättet att arbeta. Följer vi inte med i den takt förändringen sker så kommer vi alltid i sista hand. Ligger vi före takten, kommer vi i första hand. Första hand som ger oss bättre möjligheter än om vi bara följer med i den takt förändringen sker.

Jag har världens roligaste jobb! Har du?

Det krävdes en hel del av mig själv för att nå dit, och tro mig, stannar jag nu så kommer jag snart inte ha världens roligaste jobb, för jag kommer bara bli sämre. Jag nöjde mig inte att bara följa den normala takten av förändring, jag gick före den. Det kan ni med!

Mitt tips är läsa följande två böcker (finns så många fler man bör läsa, men börja här!)

Clean Coder
The Pragmatic Programmer

För att ligga steget före många andra, ta reda på vad dessa två begrepp är och förstå dom:

DevOps och Continuous Delivery

Jag har världens roligaste jobb, för jag får använda mig av min kunskap för att göra skillnad. Jag kan bli sämre, men jag gör något åt det. Det kan du med!

0 Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.