Squeed storsatsar på agilt ramverk för storföretag

Squeed storsatsar på agilt ramverk för storföretag
april 1, 2014 squeedconfig

Ett sent inlägg denna särskilda vårdag: Det är med stor glädje vi kan meddela att samtliga Squeeders numera är självcertifierade experter inom Large Agile Framework Appropriate for Big, Lumbering Enterprises. Om du också känner behovet av en silver bullet-lösning, a la ”one size fits all”, som garanterat passar ditt och alla andras företag, oavsett förutsättningar – ja då kan vi rekommendera detta ramverk. LAFABLE ser ut att ha allt som behövs för att lyckas med en fragil satsning!

0 Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.