Google köper firebase

Google köper firebase
oktober 21, 2014 Rikard Thulin

Google köper json-måln-databasen firebase. Intressant att se hur dom kommer att integrera det i googles molnplattform.  En speciellt intressant kombination är AngularJS med databinding rakt in i firebase molnet. Kika på denna video för mersmak.

Från tillkännagivandet:

What does this mean for you as a Firebase developer?

Firebase is here to stay and grow. You can expect the same great development experience, tools, libraries and community commitment that have become synonymous with Firebase. Nothing will change for you. Andrew and I will continue to lead Firebase. We’ll continue to be platform agnostic and provide clients for iOS, Android, Web and more.

 

0 Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.