Squeed på HackOutWest!

Squeed på HackOutWest!
augusti 12, 2015 Ola Petersson

I dagarna har Spotify tillsammans med partners och WayOutWest arrangerat hackathon i deras Göteborgslokaler (http://wowhack.splashthat.com/). Vi hade turen att få dit två Squeeders; undertecknad har varit här och hackat tillsammans med en av våra nyrekryter Mathias Forssén.

 

Under gårdagens morgontimmar trillade ett 60-tal utvecklare in i lokalerna för att påbörja vitt skilda idéer. Under ett och ett halvt dygn har vi sett en spridd blandning av mjuk- och hårdvara växa fram. Något team har suttit med en arduino för att kunna göra en midi-kobjällra, ett annat med en platsbaserad radio och själva har vi byggt ett nytt (helt fantastiskt) musikdrivet ”På Spåret”.

 

När vi under gårkvällen packade ihop vid 23-tiden var det fortfarande en hel del folk kvar och satt enligt ryktena uppe till 04! Trots lite timmar tappade på sömnkontot har det varit en mycket gemytlig stämning under hela eventet. Om 30 minuter är det dags för slutpresentationerna där en vinnare sedan ska utses!

DSC_0162

Vi tackar å Squeeds vägnar för ett mycket trevligt och inspirerande hack!

1 Kommentar

Pingbacks

  1. […] webapplikationer. Jag tänkte göra ett försök att återskapa en av de features vi byggde under Hack Out West, då i Meteor, med en stack lite mer lik de man kan se ute hos de större bolagen; Spring och […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.