Podcast: Software Engineering Daily

Podcast: Software Engineering Daily
juni 27, 2016 Martin Woxneryd

Ett tips på hur man kan hålla sig uppdaterad på trenderna inom mjukvaruutveckling är att lyssna på en välproducerad podcast med bra bredd. Och ett tips på en sådan är Software Enginering Daily som håller hög kvalitet, intervjuar många intressanta personer och har en fantastisk bredd på sina ämnen.

Avsnitten är ofta hyffsat djupgående men samtidigt välmodererade och det märks att värden Jeff Meyerson är både kunnig och passionerad. Jeff driver podcasten på heltid så det kommer i princip ett avsnitt om dagen, alldeles lagom för en pendlare. Tipset är att lyssna urskillningslöst, oavsett ämnet kommer man lära sig något. Med jämna mellanrum kommer det även temaveckor och de kan avhandla ämnen om allt från cryptocurrency eller big data till hur man tjänar pengar i branschen eller varför den innehåller så få kvinnor.

Här är några exempel på intressanta avsnitt:

Så prenumerera nu och ställ in uppspelningshastigheten på 150%!

0 Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.