Passionerad Systemutvecklare? Då vill vi träffa dig!

Passionerad Systemutvecklare? Då vill vi träffa dig!
december 21, 2017 Jenny Rosencrantz

Om jobbet;

 

På Squeed får du möjligheten att nå din fulla potential. Därför vågar vi sticka ut hakan och säga ”vi har marknadens mest eftertraktade jobb!”

Vår företagskultur ger möjligheter och skapar förutsättningar för att utvecklas som systemutvecklare och människa. Därför, anser vi, är det lika viktigt vem man är som vad man kan.

Vi söker en hängiven och driven utvecklare som ständigt vill lära sig mera av likasinnade. Du skall vara stolt över den kod du skriver och tycker att hantveket är en karriärväg.

Vi söker dig som vill arbeta med Java, .Net eller Frontend med tillhörande ramverk och infrastruktur. Du är även van att arbeta med metodikerna TDD och SCRUM. Vi efterfrågar också kunskap/erfarenhet av applikationsservrar, databaser, byggmiljöer och versionshantering. Du skall kunna vara en ambassadör för Squeed ute hos kunden, vara serviceinriktad och lyhörd, kunna fungera i grupp och hjälpa andra, med andra ord vara vad vi kallar en Squeeder. En grundförutsättning är naturligtvis att du har en bra teknisk plattform att stå på.

Kvalifikationer

  • Minst 3 års erfarenhet av systemutveckling
  • Vara profilerad inom minst en av Java, .Net eller Javascript/Web
  • Flytande svenska i tal och skrift

Hör av dig till Tomas Trolltoft: tomas.trolltoft@squeed.com

0 Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.