Anton Kimby Ljunggren

Jag gillar verkligen hantverket och utmaningen i att utveckla snygga webbaserade lösningar som används och uppskattas av slutanvändaren. Under mina år som .NET-utvecklare har jag arbetat i roller som arkitekt, lead developer, back end- och front end-utvecklare och även testat på en hel del mobilutveckling, främst mot Android. Arbetssättet jag har mest erfarenhet av är agila metoder och framförallt Scrum.

Det jag brinner lite extra för just nu är allt spännande som sker runt front end och de olika ramverken som börjar komma och som på riktigt möjliggör snabba responsiva lösningar direkt i webbläsaren.

Förutom mitt genuina intresse för teknik gillar jag också att tillsammans med min sambo att resa, vandra och vara ute i naturen. Har ett nyfunnet intresse i att brygga öl vilket jag hoppas kommer att leda till något gott i framtiden. Försöker även komma iväg till gymmet ett par gånger i veckan för att hålla igång. Annars gillar jag matlagning, att ta det lugnt framför en film eller serie eller varför inte skriva en snutt kod.

anton.kimby@squeed.comLinkedIn

+46 (0)70 820 06 54

.Net

Android

ASP.Net

C#

CSS3

HTML5

JavaScript

jQuery

Scrum

SQL

SQL-Server

TFS

Web