Christofer Heimonen

Som person vill jag bli utmanad och få utrymme till att vara så bra som jag bara kan, utan att hållas tillbaka. Jag strävar efter att skapa produkter som jag kan känna mig stolt över. Genom att producera väldesignad kod, med ett öga för detaljer och struktur, anstränger jag mig dessutom för att det jag implementerar inte bara ska fungera – min vilja är att kodbasen också ska vara förståelig och utbyggbar.

Som en fulllstack-systemutvecklare har jag ett stort ansvar i att hålla mig uppdaterad om de senaste teknikerna. Jag har bland annat erfarenhet av frontendramverken React och Angular och för backendutveckling är Java och Node.js mina goto-verktyg. Jag har också flera års erfarenhet av att arbeta med Atlassians produkter, så som JIRA och Confluence, och kan garanterat lyfta er svit till en ny nivå.

He is a very ambitious developer, always takes his work seriously and is very meticulous when it comes to writing code. I would definitely hire Christofer again.

På fritiden hittar du mig på cykeln: utmed Hellas stigar, utförsåkande nerför ett berg, eller längs med Lovöns vägar på landsvägscykeln. Annars är jag alltid på jakt efter finare kaffe- och ölsorter, och kombinerar det gärna med brädspel och trevligt umgänge!

christofer.heimonen@squeed.comLinkedInTwitter

+46 (0)70-294 80 78

Android

AngularJS

Arkitektur

BDD

C#

CSS

CSS3

Git

HTML

HTML5

Java

JavaScript

JIRA

jQuery

JUnit

Kanban

Maven

Mercurial

MongoDB

Node.js

Python

React

Scrum

Speaker

SQL

Standards

TDD

Team Leader

Web