Nikolai Kanaev

Driven .NET utvecklare med kundens behov i fokus

Jag är en systemutvecklare inom .Net som har fokus på servicelager och back-end webbutveckling. Jag har varit delaktig i utvecklingen av en Windows 8 Tablet applikation som möjliggör digitala besiktningar på tåg och spårgående fordon. Applikationen var kravställd att hantera offline- och onlineläge vilket innebär att ett servicelager med synkroniseringslogik också utvecklades. Jag brinner även för Continuous Integration och Delivery.

Kan för ett komplext problem snabbt få en djup förståelse för att sedan presentera en konkret och koncis lösning

Som person är jag driven, engagerad och bidrar teamet med en sund och prestigelös vilja att fortsätta lära sig ny teknik. Utöver detta värdesätter jag kunskap om kundens affärsområde högt och drivs av konsultrollen som innebär att vi som konsulter är där för att hjälpa kunden göra det de gör bättre.

Det är mycket enkelt att lära känna mig. Jag är utåtriktad och älskar att prata och att lyssna. Tydlig kommunikation mellan kund och utvecklare kommer för mig i första hand – det är viktigare än kommunikation mellan utvecklaren och systemet. Jag pratar gärna om allt möjligt, från politik och kampsport till matlagning, film, spel och bra böcker.

nikolai.kanaev@squeed.comLinkedIn

+46 (0)70 067 11 38

.Net

AngularJS

ASP.Net

C#

CSS

CSS3

Database Design

Git

HTML

HTML5

Java

JavaScript

JIRA

jQuery

Kanban

Node.js

Scrum

SOAP UI

SQL

SQL-Server

TDD

TFS

WCF

Web

Websphere

WPF

XAML