Olof Norstedt

Som ansvarig för Squeeds verksamhet i Stockholm får jag jobba med det jag tycker är allra roligast och som jag är allra bäst på – att bygga, utveckla och leda IT-konsultbolag. Jag får arbeta med att förstå våra kunders utmaningar och möjligheter och hur vi med vår IT-expertis på bäst sätt kan hjälpa med. Och jag får locka de bästa och mest passionerade systemutvecklingskonsulterna till Squeed och tillsammans med dem skapa bolaget där vi utvecklas, blir utmanade och trivs!

I mitt jobb har jag har stor nytta av mina snart 25-års erfarenhet av IT-konsultbranschen. Båda som affärsområdeschef och konsultchef och som konsult inom systemutveckling. En av de viktigast lärdomarna jag dragit är att ett konsultbolags absolut viktigaste tillgång är konsulterna som arbetar där.

När jag inte arbetar träffar ni mig förmodligen tillsammans med min fru och mina tre barn. Kanske ute i segelbåten om det är sommar eller i skidbacken eller skidspåret om det är vinter. Eller närsomhelst på året bakom grytorna i köket.

olof.norstedt@squeed.comLinkedInTwitter

+46 (0)70 733 45 70