Tobias Ljungström

Jag har i hela mitt liv haft en passion och ett intresse för både estetik och teknik. Det här har yttrat sig i många olika utbildningar och arbeten, men nu har de båda fälten slutligen kommit samman i perfekt samspel i rollen som frontend-utvecklare.

Att lära sig nya teknologier och arbetssätt, och att hela tiden hänga med i den ständigt föränderliga frontend-världen är en drivkraft och källa till inspiration. Samtidigt lägger jag alltid stor vikt vid konceptet software craftsmanship – att behandla koden som ett hantverk – något som är värt att göra rätt, och något att vara stolt över.

Om något är värt att göras, är det värt att göra det ordentligt.

Som person är jag en lugn och stabil människa. Lyhörd och responsiv för förslag och återkopplingar, men samtidigt inte rädd för att visa initiativ och ta en drivande roll om så behövs. I mina tidigare uppdrag och arbeten har jag kommit i kontakt med alla möjliga affärsområden och domäner, och användbar kunskap kan finnas där man minst anar det.

När jag inte skriver JavaScript eller upptäcker nya sätt att realisera designkoncept med CSS så befinner jag mig ofta ute i skog och mark, vandrandes längs leder eller sovandes under natthimlen. Förutom friluftsliv sysslar jag även med dataspel, hantverk av olika slag, och jag säger aldrig nej till en riktigt god öl.

tobias.ljungstrom@squeed.comLinkedInTwitter

+46 (0)73 690 31 44

.Net

AngularJS

ASP.Net

C#

CSS

CSS3

Git

HTML

HTML5

J2EE

J2SE

Java

JavaScript

JIRA

jQuery

Kanban

Maven

Scrum

SQL

Standards

Web