blackboard4Vill du ta nästa steg och utvecklas visar vi vägen genom inspirationsföreläsningar och utbildning. Inom Squeed brinner vi för att vara i framkant, att förmedla och utveckla våra communities för att möta framtidens behov. Vi drivs av passionen att lära ut, sprida vår kunskap och förbättra förutsättningarna att utveckla hantverket inom systemutveckling. Vi vill skapa morgondagens utvecklare tillsammans med dig och anpassas våra utbildningar, föreläsningar och coding dojos efter ditt behov.

Utbildning

Vi erbjuder paketerade utbildningar som hjälper dig att komma igång eller förbättra dina kunskaper inom bland annat nya tekniker, ramverk, processser och agiltledande. Vi anpassar innehållet efter ditt behov och våra instruktörer med många års arbetslivserfarenhet lär inte bara ut utan kan även berätta om exempel och utmaningar hämtade från verkligheten.

“Vi anpassar innehållet efter ditt behov och våra instruktörer med många års arbetslivserfarenhet lär inte bara ut utan kan även berätta om exempel och utmaningar hämtade från verkligheten.”

whiteboard-inspiration

Inspiration

Våra inspirationsföreläsningar bygger på att engagera deltagarna, guida dem både till att upptäcka men även prova nya vägar och mönster inom mjukvaruutveckling.

“Att ta del av vad som är hetast just nu leder till ny kunskap och inspiration att lära sig, testa och utvecklas.”

Coding Dojo

Att ständigt öva och förbättra sig är en naturlig del av de flesta idrottares vardag. För mjukvaruutvecklare gäller samma villkor. Att sluta öva försämrar prestationen. Att kontinuerligt öva sig på hantverket, hitta utmaningar och ta del av andras erfarenheter är grunden för ökad produktivitet. Vår Coding Dojo är en katalysator för kompetensutveckling. Vi fokuserar på att träna upp utvecklare inom “Craftman ship”. Genom vår Coding Dojo inom testdriven utveckling får utvecklare möjlighet att repetera och lära sig skriva test- och automatiseringsbar kod. Vår “Clean Code” handlar om att få utvecklare att skriva kod som är lättare att underhålla och förstå.

“Att kontinuerligt öva sig på hantverket, hitta utmaningar och ta del av andras erfarenheter är grunden för ökad produktivitet.”

Agila metoder

Under begreppet Agila metoder finns en oändlig mängd kunskap och inspiration. Metoder som t.ex. Scrum och Kanban har skapat ett helt nytt sätt att utveckla mjukvara

“Vad passar dig bäst ? Vilken stöttning behöver er organisation? Vi anpassar seminarier, workshops och coachingpaket för er situation och era mål.”

Aktuella utbildningar

Rollspecifik Agile

Våra kurser inom agila metoder hålls som öppna, schemalagda utbildningar via Informator i Stockholm, Göteborg och Malmö och kan hållas i hela Sverige som företagsanpassad utbildning.

Rollspecifika kurser inom Agile“Dessa kurser passar dig som vet vad du behöver för att specialisera dig inom det agila området och bli bättre i din profession. Dessa utbildningar är mer rollfokuserade än kurserna inom introduktion och metoder.”