Kodkväll med Scalatron

Kodkväll med Scalatron
juni 12, 2012 Martin Woxneryd

Sugen på lite socialt kodande innan semestern? Häng med på vår mjukstart av Hackathons Göteborg.

Torsdagen 5/7 kör vi en liten turnering i Scalatron. Vare sig du vill komma igång med Scala, förbättra dina existerande kunskaper, skriva logiskt fulländade bottar eller bara inspireras under en social kodkväll så är det här något för dig.

Scalatron är ett programmeringsspel utvecklat för att lära ut Scala och kräver inga som helst förkunskaper i vare sig Scala eller spelprogrammering. I sin enklaste form så innehåller Scalatron en webbaserad utvecklingsmiljö som guidar dig genom både språkets och spelets uppbyggnad. När man skapat sin första skapelse kan man börja optimera algoritmerna för att till slut regera på slagfältet.

Vill du vara med så behöver du bara dyka upp med en dator Att ha Scala installerat lokalt är inget som helst krav men underlättar då man kan testa sig fram genom REPL. Vi kör ett par kodsessioner med efterföljande turnering och ser hur våra botar står sig på slagfältet.

Pizza included.

17:00-21:00 @ Squeed HQ, Södra Larmgatan 4

Anmälan sker via Meetup.

0 Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.