Bli en Squeeder

Bli en Squeeder

Hjälp oss växa

Vår vision är att vara lite bättre. Lite bättre av allt. En Squeeder måste ha passion för sitt yrke. Vi har skapat en innovationskraft där varje medarbetare hjälper till med att ta fram nya affärsidéer i form av produkter och tjänster. Denna innovationskraft leder och utvecklar företaget. Att stimulera och tillvarata kreativitet är en grundläggande del av företagets affärsidé. Alla medarbetare får lov att agera. Vi anställer personer för att dom är talangfulla, vi litar på våra anställda och hindrar inte kreativitet genom regler och policys. Våra medarbetare har mandat att driva affärer & aktiviteter och att hjälpa till med bolagets utveckling.

Just nu söker vi:
Utvecklare inom Java och .Net till både Stockholm, Göteborg & Oslo.

Om tjänsten:

Squeed är ett innovativt konsultbolag som drivs av äkta passion, vi har byggt en kultur som är stark, positiv och dynamisk. Hos Squeed gäller mottot ”allt eller inget” och för att lyckas gäller hängivenhet.

För Squeeds experter är passionen för hantverket en självklarhet och kompetensutveckling pågår ständigt. Vi har erfarenhet inom de flesta ramverk och komponenter inom de huvudsakliga teknikområden som vi satsar på: Java, Microsoft .Net, Webb samt Mobilt.

Om du har vilja, drivkraft och ett brinnande intresse för utveckling kanske du är nästa Squeeder?

Är du den vi söker?

För utvecklingstjänsten söker vi dig som vill arbeta med Java eller .Net med tillhörande ramverk och infrastruktur. Du är även van att arbeta med HTML/CSS/Javascript samt att du har erfarenhet av metodikerna TDD och SCRUM.

Vi efterfrågar också kunskap/erfarenhet av applikationsservrar, databaser, byggmiljöer och versionshantering. Android eller iOS-utveckling är meriterande.

Vad krävs för att lyckas?

Du skall kunna vara en ambassadör för Squeed ute hos kund, vara serviceinriktad och lyhörd, kunna fungera i grupp och hjälpa andra, med andra ord vara vad vi kallar en Squeeder. En grundförutsättning är naturligtvis att du har en bra teknisk plattform att stå på (enligt beskrivning ovan).

Vad erbjuder vi?

En arbetsplats där våra medarbetare får lov att agera. Vi anställer personer för att dom är talangfulla, vi litar på våra anställda och hindrar inte kreativitet genom regler och policys. Våra medarbetare har mandat att driva affärer och aktiviteter och att hjälpa till med bolagets utveckling.

Skicka ansökan

Din ansökan tar vi gärna emot så snart som möjligt genom ett mail där du även anger vart du vill placeras, i Göteborg eller Stockholm.

Om du fortfarande är osäker eller har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Tomas Trolltoft på telefon 070-972 38 64, eller via e-post tomas.trolltoft@squeed.com.

Skicka ansökan

Spontanansök