squeed-group-parallax-v3-cropped.jpg

Bli en Squeeder

Bidra med din unika del i vår helhet

För oss är inte det avgörande vilken formell kunskap som står på ditt CV. Det är viktigare att hitta personer som passar in i vår kultur. Vi söker personer med passion för att förändras, lära sig, dela med sig, utvecklas, påverka och samtidigt ha väldigt roligt. När vi hittar kombinationen av rätt personlighet och talang så anställer vi. Listan med tjänster nedan är mest exempel på vad som just nu är gångbart hos våra kunder. Om det inte stämmer helt på dig, men du tror att du passar hos oss, så ska du söka ändå!

Som anställd på Squeed får du ett stort mandat att påverka företagets inriktning. Vi har ett delegerat ansvar som faktiskt är på riktigt. Squeed är summan av sina medarbetare. Varje del kan bidra och förändra helheten. Vi litar på våra anställda och hindrar inte kreativitet genom regler och policys. Våra medarbetare har mandat att både driva affärer, leda aktiviteter och att hjälpa till med bolagets utveckling.

Vi vet faktiskt inget bolag som är så generösa med fortbildning, konferenser och kurser. Vi träffas ofta för fördjupning och många roliga aktiviteter. Vi reser mycket och delar med oss ofta. Vi är som en familj helt enkelt!