Om oss

Vi strävar efter att bli bättre

…alltid – vad vi än gör

Squeeds företagskultur är stark, positiv och dynamisk. Vi uppnår det fantastiska genom att inte bara leverera det förväntade utan mer än så! Passionen är en drivkraft, och en självklarhet hos alla Squeeders. Ta en titt på vår passionslinje!

Äkta passion

Vår kultur

En stark kultur har alltid varit en del av Squeed. Ett företags kultur är alltid resultatet av alla medarbetares värderingar! Man köper inte en kultur, man är sin kultur.

”Vår kultur är det vi säger, det vi gör och så vi uppfattas”

Ett företags kultur är ofta outtalad och sitter i väggarna, den bara finns och är svår att beskriva. Så var det för oss också, men vi bestämde oss våren 2014 för att börja definiera och skriva ner våra värderingar och vår kultur. Resultatet är vår kulturguide. Kulturguiden hjälper oss att ta beslut, både vardagsbeslut till stora investeringsbeslut. Den är vårt rättesnöre.

”Vår kultur är grunden för allt vi gör på Squeed”

Klicka på bilden för att ladda ner vår kulturguide

Squeed idag

Vår vision är att vara lite bättre. En Squeeder måste ha passion för sitt yrke. Vi har skapat en innovationskraft där varje medarbetare hjälper till att ta fram nya affärsidéer. Denna innovationskraft leder och utvecklar oss kontinuerligt. Att stimulera och tillvarata kreativitet är en grundläggande del av vår affärsidé. Alla anställda får lov att agera. Vi anställer dig som har talang. Vi samarbetar i ’Frihet under Ansvar’.

Vi är erfarna experter med bred kunskap och förståelse för arkitekturfrågor, agil coachning, mentorskap, utbildningar och mjukvaruutveckling; Java, .Net, Frontend, UX, Test & Kvalitetssäkring.

Vi tror på kraften i communities. Därför startade vi Javaforum och nforum. Vi är engagerade och givna deltagare på konferenser som Brewing Agile och mjukvaruträffar som JavaOne, Microsoft TechDays, MSDN Live, SweNug, Developer Summit, JFocus, JavaZone.

“Vår vision är att vara lite bättre. En Squeeder måste ha passion för sitt yrke.”
Om-oss-Squeed-idag

Squeeders

Kunskap och kreativitet. Erfarenhet och talang. Hos Squeed värdesätter vi våra medarbetares innovationskraft. Varje enskild Squeeder är med och utvecklar företaget genom att skapa nya produkter, tjänster och lösningar. Att stimulera och ta tillvara på individuell kreativitet är en grundläggande del av vår affärsidé, det utvecklar oss och gynnar våra uppdragsgivare. Passionen hos Squeeders är inte bara en drivkraft, det är en självklarhet.

“Hos Squeed värdesätter vi våra medarbetares innovationskraft.”
Se alla Squeeders
Om-oss-Squeeders

Så satsar Squeed

För oss på Squeed är det självklart att satsa på kompetens. En viktig del är därför att aktivt och strategiskt investera i kompetensutveckling. Vi är idag tongivande inom svenska utvecklarcommunities och agilt ledarskap. Att bidra och leda Agila ledare, Javaforum och nforum är för oss ett sätt att inte bara dela med oss av vår egen kunskap utan att gemensamt öka vår egen kreativitet. Vårt engagemang och delaktighet rymmer bland annat:

  • nforum – ett samarbetsforum som stödjer svenska .net-utvecklare
  • Javaforum – ett kreativt community för Java-utvecklare
  • Draknäste – en intern satsning för ökad innovationskraft
  • Coding:dojos – en intern möjlighet för att nå vår vision
  • dev:mobile – mobilutvecklingskonferens inom en marknad med stor potential
  • Squeed Software Engineering Conference
  • Agila ledare
Läs mer om Meetups

Vi söker alltid nya talanger

Vi fortsätter att växa och söker fler Squeeders som delar våra värderingar. Tveka inte att höra av dig om du tror att du passar hos oss.

Lediga jobb Spontanansök
Logo-Squeed-ee