Product owner and agile requirement 1

Namn
Product Owner and Agile Requirement
Kategori
Agilitet
Typ
Kurs
Kursbeskrivning

Product Owner ansvarar för att maximera värdet av produkten som utvecklingsteamet levererar samt agerar kund gentemot utvecklingsteamet.

Upplevelsebaserat lärande, teori varvas med praktiska övningar och diskussioner. Backlog hantering, estimering, prognostisering, vikten av bra kommunikation med olika intressenter och ansvarsfördelning är några av ämnena som diskuteras.

Förkunskaper
Någon form av Agil kurs eller SAFe utbildning
Målgrupp
Företagsinternt event
Mål

Detta tar du med dig hem: – Vad som är Product Owners huvudansvar – Verktyg för hantering av produktbackloggen – Verktyg för prognostisering samt hantering av förväntningar från olika delar i en agil organisation

Lärare

Mahlin Standar

Mahlin Standar

Mahlin Standar vill få olika personer och kompetenser i organisationer att samarbeta och tillsammans skapa värde. Genom att jobba för att få bort silos och hitta gemensamma arbetssätt kunna leverera rätt saker. För mig är det viktigaste att man förstår sammanhanget och sedan försöker hitta vilka verktyg som är rätt där och inte utgå från verktyg/ramverk och försöka anpassa sig till det. Mahlin certifierade sig som SAFe Program Consultant (SPC 4) 2017, hon är även certifierad Business Facilitator.

Tom Mårdh

Tom Mårdh

Tom Mårdh är agil coach på Squeed Agile och brinner för att hitta hållbara lösningar som ger bestående förbättring både för organisation och individ. 2014 certifierade sig Tom som SAFe Program Consultant och 2016 som LeSS Practitioner. Även om han mestadels coachat organisationer och individer som jobbar med SAFe har han även kunskap om hur man kan arbeta agilt i stora organisationer på flera olika sätt. Erfarenheten kommer från flera olika bransher, som läkemedel, fordon och möbler.

Längd
2 dagar
Datum
29-30 Augusti
Lokal
Squeed Göteborg
Packhusplatsen 2, vån 1, 411 13 Göteborg
(Lokalen rymmer: 50 personer)
Pris
15000 SEK
Status
Full
Max antal
25 personer
Min antal
5 personerMer info

Vill du veta mer om våra utbildningar så kan du kontakta Lena Green på
mobil 072-453 48 10 eller email lena.green@squeed.com.