Product owner and agile requirement 26 - 27 September

Namn
Product Owner and Agile Requirement
Kategori
Agilitet
Typ
Kurs
Kursbeskrivning

Product Owner ansvarar för att maximera värdet av produkten som utvecklingsteamet levererar samt agerar kund gentemot utvecklingsteamet.

Upplevelsebaserat lärande, teori varvas med praktiska övningar och diskussioner. Backlog hantering, estimering, prognostisering, vikten av bra kommunikation med olika intressenter och ansvarsfördelning är några av ämnena som diskuteras.

Förkunskaper
Någon form av Agil kurs eller SAFe utbildning
Målgrupp
Företagsinternt event
Mål

Detta tar du med dig hem: – Vad som är Product Owners huvudansvar – Verktyg för hantering av produktbackloggen – Verktyg för prognostisering samt hantering av förväntningar från olika delar i en agil organisation

Lärare

Martin Berg

Martin Berg

"Freedom is not worth having if it does not include the freedom to make mistakes.” ― Mahatma Gandhi Det är genom att förstå människors behov som man har receptet för att få en organisation att ta tag i sina utmaningar med gemensam kraft. Det är genom dessa människor man skapar en organisation som är smidig och flexibel nog att hantera förändring och samtidigt vara något som kan leverera värde till sina slutkunder. Genom att vara lärare och coach hjälper jag er att få kunskap och ger er verktyg för ska en sådan organisation.

Anders Frantz

Anders Frantz

Längd
2 dagar
Datum
26 - 27 September
Lokal
Squeed Göteborg
Packhusplatsen 2, vån 1, 411 13 Göteborg
(Lokalen rymmer: 50 personer)
Pris
15000 SEK
Status
Full
Företag
WirelessCar
Max antal
25 personer
Min antal
5 personerMer info

Vill du veta mer om våra utbildningar så kan du kontakta Lena Green på
mobil 072-453 48 10 eller email lena.green@squeed.com.