squeed-agile-hero.jpg

Squeed Agile

Våra agila coacher hjälper organisationer till större flexibilitet

 

Vi är en grupp agila coacher som hjälper organisationer till större flexibilitet och träffsäkerhet. Vi hjälper människor till ett mänskligt och produktivt arbetsliv. Vår leverans är förbättring och positiv förändring.

Vi utgår ifrån och grundar oss i Lean och agila värderingar och dess olika metoder. Vi hjälper våra kunder att förstå hur agilt effektiva de är och vilket som är nästa gemensamma steg. Utgångspunkten är hela livscykeln och inte bara projekt och förbättringsinitiativ.

Våra kunder har en sak gemensamt: De är modiga! Förbättring innebär förändring och förändring känns ofta skrämmande. Vi hjälper våra kunder att göra ett gott arbete genom att öva samarbete och ledarskap för att leda organisationen ut på nya vägar.

“Att ta del av vad som är hetast just nu leder till ny kunskap och inspiration att lära sig, testa och utvecklas.”

Alla skapar värde tillsammans

Utbildningar, kurser & workshops

Vi erbjuder paketerade utbildningar som hjälper dig att komma igång eller förbättra dina kunskaper. Vi sätter även upp utbildningar efter era behov. Kontakta oss för mer information och för att boka.

Visa kursutbudet på Squeed Academy

Utbildningspartner

Vissa kurser inom agila metoder hålls som öppna, schemalagda utbildningar via Informator i Stockholm, Göteborg och Malmö och kan hållas i hela Sverige som företagsanpassad utbildning.