Vad vi gör

Roller

Hos oss kan du anlita en expert för varje del i utvecklingsprocessen; IT eller verksamhet.

Bland våra experter hittar du:

Utvecklare som hjälper er både med arkitekturfrågor samt utvecklar er idé till verklighet. Vi delar gärna med oss av vår kunskap och erfarenheter. Vi vet vilka lösningar som fungerar bra och hur man bygger effektivt med rätt verktyg.

Testare som ser till att era system fungerar och hjälper er att med automatik säkerställa att inga oönskade delar påverkas av förändringar.

Team leader/Dev leads som med stor lyhördhet guidar er framåt, får systemen på plats på rätt sätt och tidpunkt.

Kravanalytiker som säkerställer att ni bygger rätt saker till rätt användare.

Agil coach som alltid finns tillhands och är tillgängliga under er förändringsresa.

Coding Dojo

Att ständigt öva och förbättra sig är en naturlig del av de flesta idrottares vardag. För mjukvaruutvecklare gäller samma villkor. Att sluta öva försämrar prestationen. Att kontinuerligt öva sig på hantverket, hitta utmaningar och ta del av andras erfarenheter är grunden för ökad produktivitet. Vår Coding Dojo är en katalysator för kompetensutveckling. Vi fokuserar på att träna upp utvecklare inom “Craftman ship”. Genom vår Coding Dojo inom testdriven utveckling får utvecklare möjlighet att repetera och lära sig skriva test- och automatiseringsbar kod. Vår “Clean Code” handlar om att få utvecklare att skriva kod som är lättare att underhålla och förstå.

“Att kontinuerligt öva sig på hantverket, hitta utmaningar och ta del av andras erfarenheter är grunden för ökad produktivitet.”

Utbildning

Vi erbjuder paketerade utbildningar som hjälper dig och din organisation att komma igång eller förbättra dina kunskaper inom bland annat nya tekniker, ramverk, processer och agilt ledande. Vi anpassar innehållet efter ditt behov och våra instruktörer med många års arbetslivserfarenhet lär inte bara ut, utan kan även berätta om exempel och utmaningar hämtade från verkligheten. Vi håller även ’öppna kurser och utbildningar’.

“Vi anpassar innehållet efter ditt behov och våra instruktörer med många års arbetslivserfarenhet lär inte bara ut, utan kan även berätta om exempel och utmaningar hämtade från verkligheten.”

Inspiration

Våra inspirationsföreläsningar bygger på att engagera deltagarna, guida dem både till att upptäcka men även prova nya vägar och mönster inom mjukvaruutveckling.

“Att ta del av vad som är hetast just nu leder till ny kunskap och inspiration att lära sig, testa och utvecklas.”

Agila metoder

Under begreppet agila metoder finns en oändlig mängd kunskap och inspiration. Metoder som t.ex. Scrum och Kanban har skapat ett helt nytt sätt att utveckla mjukvara.

”Vad passar dig bäst? Vilken stöttning behöver er organisation? Vi anpassar seminarier, workshops och coachingpaket för er situation och era mål.”