Brädspel + Karaoke!

Squeeds Blogg | 2022-09-15 | Claes Stenborg
Alla verksamheter har sin egen arbetskultur, formad av deras värden, deras prioriteringar och människorna som jobbar där.
Skärmavbild 2022-09-14 kl. 14.04.38.png

 

Alla dessa komponenter mixas samman och bildar en unik miljö – organisationens arbetsplatskultur. Vad är egentligen en sund arbetsplatskultur?

Det är när personalen känner sig uppskattad, när de känner sig trygg och bekväma att få vara sig själva. 

 

 

En stark och inkluderande kultur har alltid varit en del av Squeed. Ett företags kultur är alltid resultatet av alla medarbetares värderingar!

 

 

På Squeed värdesätter vi "Employee Experience" högt genom att engagera våra medarbetare i olika aktiviteter.

Att skapa en atmosfär som främjar öppen kommunikation är en viktig del av varje organisations framgång för att engagera alla medarbetare och för att kunna arbeta mot samma mål, det är extra viktigt i dagens hybridvardag.

 

 

Vi värdesätter att skapa ”vi känsla” och uppmuntrar alla Squeeders till att hitta på roliga aktiviteter för att umgås även utanför våra yrkesroller.

Om man är intresserad av till exempel brädspelskvällar, Magic, frågesport, filmkvällar med mera så är det bara att boka upp kontoret och för dem som vågar att gå lite extra utanför sin ”comfort zone” sjunger man till exempel Karaoke…