En stark kultur har alltid varit en del av Squeed!

Squeeds Blogg | 2022-09-14 | Claes Stenborg
Alla verksamheter har sin egen arbetskultur, formad av deras värden, deras prioriteringar och människorna som jobbar där.
Kopia av Kopia av Lär Känna en (10).pdf (2).jpg

 

Alla dessa komponenter mixas samman och bildar en unik miljö – organisationens arbetsplatskultur. Vad är egentligen en sund arbetsplatskultur?

Det är när personalen känner sig uppskattad, trygg, bekväm och när det finns gott om möjligheter att utvecklas i.

 

 

En stark och aktiv kultur har alltid varit en del av Squeed. Ett företags kultur är alltid resultatet av alla medarbetares värderingar!

 

 

”Man köper inte en kultur, man är sin kultur”.

 

 

På Squeed värdesätter vi "Employee Experience" högt genom att engagera våra medarbetare i olika aktiviteter.

Teambuildingaktiviteter är en viktig del av varje organisations framgång för att engagera alla medarbetare och kunna arbeta mot samma mål.

 

 

Vi värdesätter hälsa, fysisk aktivitet och uppmuntrar till det genom att träna inför och kontinuerligt delta på lopp som bland annat Blodomloppet, vi har ställt upp på många olika lopp genom åren.

En av våra stående inslag är bland annat traditionsenligt sedan flera år en teambuilding-resa för alla våra kontor ( Oslo, Göteborg och Stockholm ) till Trysil innehållandes positiv energi , skratt, mycket snö och jagandes höjdmeter…

 

Vi vågar även att testa nya ”teamövningar” som Combat Archery där vi fick träna på att ”jobba i grupp” och även våra pilbågsfärdigheter.