Lär känna en Squeeder - Claes Stenborg!

Squeeds Blogg | 2023-01-17 | Claes Stenborg, editor: Julia Hellberg
Lär känna en Squeeder! Denna tisdag bjuder vi på en presentation av Claes Stenborg som har hängt med oss på Squeed sen mars detta år 💫
Kopia av Lär Känna en.jpg


✨𝗩𝗮𝗱 𝗴𝗼̈𝗿 𝗱𝘂 𝗽𝗮̊ 𝗦𝗾𝘂𝗲𝗲𝗱?
Jag jobbar med försäljning och sitter även med vårt trevliga marknadsteam. Min vardag består av att matcha Squeeders med uppdrag som är i linje med deras drömmar. Sen handlar mycket i min roll om att vårda relationen med våra kunder och skapa värde genom att hitta tekniska behov och matcha med rätt person!

✨𝗛𝘂𝗿 𝗸𝗼𝗺𝗺𝗲𝗿 𝗱𝗲𝘁 𝘀𝗶𝗴 𝗮𝘁𝘁 𝗱𝘂 𝗷𝗼𝗯𝗯𝗮𝗿 𝗷𝘂𝘀𝘁 𝗵𝗮̈𝗿?
Jag har arbetat med försäljning uppblandat med marknad i en tekniskt intensiv miljö under flera år. Har hört talas om Squeed genom åren och visste att det är ett starkt varumärke i branschen med riktigt skarpa människor. Det pratas mycket om passion och engagemang på bolaget och det går jag rejält igång på. Squeed har helt naturligt en positiv kultur där jag kan kombinera alla mina intressen på ett bra sätt och då är det enkelt att gå till jobbet!

✨𝗩𝗮𝗱 𝗮̈𝗿 𝗱𝗲𝘁 𝗯𝗮̈𝘀𝘁𝗮 𝗺𝗲𝗱 𝗱𝗶𝘁𝘁 𝗷𝗼𝗯𝗯?
Kulturen, kollegorna och samtalen. Mötet med människor, hjälpa företag med matchning av rätt kompetens.. Ja, det är en hel del helt enkelt! Squeed har en skön och inkluderande kultur med inriktning på kompetensutveckling som känns väldigt inspirerande.

✨𝗩𝗮𝗱 𝗮̈𝗿 𝗱𝗶𝘁𝘁 𝗻𝗮̈𝘀𝘁𝗮 𝘀𝘁𝗲𝗴 𝗳𝗿𝗮𝗺𝗮̊𝘁?
Jag vill hela tiden bli bättre på det jag gör, hitta rätt mix och prioriteringar av mina vardagliga uppgifter. Fortsätta att hålla mig uppdaterad på vad som händer i branschen och på marknaden, ta hjälp av mina kollegor för att hålla koll på det senaste inom olika språk och ramverk. Det finns alltid nya saker att lära sig, eventuellt ta något cert inom snar framtid… Vi får se vad framtiden bjuder på!