Lär känna en Squeeder - Olof Norstedt!

Squeeds Blogg | 2023-03-21 | Olof Norstedt, editor: Julia Hellberg
Det är dags att lära känna en Squeeder, denna gång är det Olof Norstedt! ✨ Olof har hängt med oss på Squeed i över nio år och är VD för vårt kontor i Stockholm.
1[1].jpg

Hur var det att starta upp verksamheten i Stockholm?

"Det var varit, och är, en fantastiskt rolig och spännande resa. Just entreprenörskapet och att få rekrytera Squeeders och tillsammans med dem få skapa det här fina företaget har varit väldigt stimulerande.  

Varför jobbat du på Squeed?

"Squeed är en organisation med värderingar som stämmer väl överens med de värderingar som jag själv tycker är viktiga i ett konsultbolag. Jag trivs allra bäst i roller där jag får kombinera ledarskap, tekniskt kunnande och entreprenörskap. Det får jag verkligen göra på Squeed!"

Hur är det att jobba på Squeed?

"Här värderar vi konsulten och sätter individen i centrum. Vi är ett bolag som gör det vi säger och håller det vi lovar. Till exempel att kompetensutveckling är viktigt, därför får det kosta. Gemenskapen på bolaget, att vi träffas i alla möjliga olika former och både lär oss av varandra och har kul!"

Vart är Squeed Stockholm på väg?

"Vi vill växa med fler personer som vill jobba på ett konsultbolag där man verkligen blir uppskattad och sedd. Här trivs du som har passion för systemutveckling och vill jobba med duktiga och härliga kollegor och du som vill lära dig nytt samtidigt som du även vill dela med dig av det du kan!