Lär känna en Squeeder - Philip Gistedt!

Squeeds Blogg | 2023-02-23 | Philip Gistedt, editor: Julia Hellberg
Nu är det äntligen dags att lära känna fler av våra Squeeders! Denna gång säger vi hej till Philip Gistedt 👋
Lär Känna en (1).jpg

✨ 𝗛𝘂𝗿 𝗹𝗮̈𝗻𝗴𝗲 𝗵𝗮𝗿 𝗱𝘂 𝗷𝗼𝗯𝗯𝗮𝘁 𝗽𝗮̊ 𝗦𝗾𝘂𝗲𝗲𝗱?
Jag har jobbat här i ungefär 2,5 år ifall man räknar in min praktikperiod som jag hade här på Squeed. Det känns overkligt att det redan gått 2,5 år men tiden går fort när man har roligt.

✨𝗩𝗮𝗱 𝗷𝗼𝗯𝗯𝗮𝗿 𝗱𝘂 𝗺𝗲𝗱 𝗽𝗮̊ 𝗦𝗾𝘂𝗲𝗲𝗱?
Just nu jobbar jag som utvecklare inom frontend i ett uppdrag inom e-handel. Jag trivs väldigt bra i mitt uppdrag och med mitt team. Vi är flera från Squeed i uppdraget vilket känns roligt eftersom vi har en nära kontakt med varandra och kan snabbt stötta upp ifall någon svårighet dyker upp. Dessutom så jobbar vi med väldigt moderna tekniker.

✨ 𝗩𝗮𝗱 𝗮̈𝗿 𝗱𝗶𝗻 𝗳𝗮𝘃𝗼𝗿𝗶𝘁𝗱𝗲𝗹 𝗮𝘃 𝗱𝗶𝘁𝘁 𝗷𝗼𝗯𝗯?
Min favoritdel är att skriva kod och försöka lösa de problem vi står inför. Det roliga med frontend är att det är kreativt och jag får även vara med och påverka UX:et en hel del. Dessutom är jag väldigt bekväm med Vue.js som jag jobbar med idag. Jag läste egentligen en backend-inriktad utbildning när jag studerade på Teknikhögskolan men fastnade för frontend-utveckling rätt tidigt och fick även sitta med det under min praktikperiod här på Squeed. Dock tycker jag det var väldigt lärorikt att först lära sig grunderna i objekt-orienterad programmering.

✨𝗛𝘂𝗿 𝗮̈𝗿 𝗱𝗲𝘁 𝗮𝘁𝘁 𝗷𝗼𝗯𝗯𝗮 𝗽𝗮̊ 𝗦𝗾𝘂𝗲𝗲𝗱?
Jag trivs jättebra och klyschigt nog så är det kollegorna som gör det. Det är en annan typ av dynamik här, det känns mer som att vi är kompisar. Det är kul att jobba på ett företag där det finns en stark kärna av kollegor och där det finns en så stark inkludering. Det finns många olika typer av personligheter här och det känns unikt att vi möts på detta sättet och blir en så stark grupp.

✨𝗩𝗮𝗱 𝘃𝗶𝗹𝗹 𝗱𝘂 𝗷𝗼𝗯𝗯𝗮 𝗺𝗲𝗿 𝗺𝗲𝗱 𝗳𝗿𝗮𝗺𝗮̊𝘁?
Jag trivs bra med det jag gör idag och känner att jag tar stora steg framåt och får vara med och påverka. Jag är ganska ny i branschen fortfarande och lite längre fram hade det varit kul att gå mer mot en fullstack-roll. Jag vill även bli lite bredare, ett sätt som jag breddar mig på är genom att fördjupa mig i React både på min fritid och när jag får tid för kompetensutveckling på min arbetstid.