Lär känna en Squeeder - Shanthini Paramanathan

Squeeds Blogg | 2022-10-12 | text: Shanthini Paramanathan, editor: Julia Hellberg
Det är dags att lära känna ännu en Squeeder! Denna gång säger vi hej till Shanthini Paramanathan som jobbar på vårt kontor i Stockholm 🧡👋
Kopia av Lär Känna en (1).jpg

✨𝗛𝘂𝗿 𝗹𝗮̈𝗻𝗴𝗲 𝗵𝗮𝗿 𝗱𝘂 𝗷𝗼𝗯𝗯𝗮𝘁 𝗽𝗮̊ 𝗦𝗾𝘂𝗲𝗲𝗱?
Jag började på Squeed 2017, så det är runt fem och ett halvt år som jag har varit här nu! När jag började på Squeed hade jag ändå jobbat ett tag men att jobba inom konsultbranschen var något som var helt nytt för mig.

✨𝐕𝐚𝐝 𝐠ö𝐫 𝐝𝐮 𝐩å 𝐒𝐪𝐮𝐞𝐞𝐝?
Jag jobbar som UX-designer och har även erfarenhet inom Scrum och som Agile coach. På senare år brukar jag säga att jag är en Agile UX-designer. När jag väl kommer till ett uppdrag kan jag inte låta bli att hjälpa till, att vara med och skapa effektiva team. Jag har en bred kompetens och har testat olika branscher, en kunskap som har kommit till nytta många gånger och som har uppskattas på uppdragen!

✨𝐇𝘂𝗿 𝗮̈𝗿 𝗱𝗲𝘁 𝗮𝘁𝘁 𝗷𝗼𝗯𝗯𝗮 𝗽𝗮̊ 𝗸𝗼𝗻𝘁𝗼𝗿𝗲𝘁 𝗶 𝗦𝘁𝗼𝗰𝗸𝗵𝗼𝗹𝗺?
Det är väldigt avslappnat, tryggt och prestigelöst. Man är en del av gänget, det är som att vara runt kompisar. Det finns hjälp ifall man behöver det och det är kul att ha så duktiga och smarta kollegor. Sen är ledarskapet väldigt bra. Olof Norstedt finns där när man behöver honom och backar upp när det behövs. Olof och Niklas är väldigt måna om att vi alla ska trivas och må bra, det är något väldigt speciellt.

✨𝗩𝗮𝗱 𝗮̈𝗿 𝗱𝗲𝘁 𝗿𝗼𝗹𝗶𝗴𝗮𝘀𝘁𝗲 𝗺𝗲𝗱 𝗱𝗶𝗻 𝗿𝗼𝗹𝗹?
Det roligaste är såklart när man kommer till ett uppdrag där man kan hjälpa till med sin expertis. Att bidra med min kompetens och komma med lösningar framåt. Jag har jobbat ett bra tag nu, har testat en del och det är riktigt kul med det förtroendet man får!