Kompetensåret och vidare

Squeeds Julkalender | 2019-12-24 | Squeed
I denna julaftonslucka tar vi tillfället i akt att reflektera över kompetensåret som varit och närmar oss tankar kring kommande år.

Att Squeeders värderar kompetens och att dela med sig av den samma är inget nytt för de som är bekanta med oss. Det är bara att blicka tillbaka på tidigare 23 luckor i denna kalender-serie för att få ett smakprov på sådan kulturyttring.

Utöver de tillfällen i vardagen vi skapar värde med våra kunder och branchkollegor är just situationer där vi sprider inspiration genom kompetensdelning de tillfällen man ofta möter oss. Här är det i mjukvaru-communityn och i öppna nationella och internationella konferenser vi gör skillnad.

Vår inställning till mjukvaru-communityn är lätt att förstå sig på; Om vi alla delar med oss av vår kompetens och inspirerar till handling kommer all få en roligare vardag och värdet i det vi skapar tillsammans ökar. Lätt att förstå sig på, men kräver ett gediget engagemang och tid för att åstadkomma.

2019 har vi sett ytterligare community-engagemang ta form i Squeeds regi och redan befintliga engagemang har tagit ytterligare fart. Tillsammans med 1800 deltagare har vi under året njutit av närmare 5500 individuella timmar av inspiration och kompetensutveckling. Det är kraften i communityn och interaktionen mellan individer.

Det är kul att dela med sig.

Som en gåva till oss alla vetgiriga individer ämnar vi på Squeed skapa samma möjligheter till lärotillfällen även under 2020.

God Jul & Gott nytt år önskar vi på Squeed.

Vi delar med oss.